Bursa'da Kesinleşmiş Hapis Cezalı 4 Şahıs Polis Operasyonuyla Yakalandı
Bursa'da aranan 4 şahıs, polis operasyonuyla yakalandı.
Bursa'da Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon
Bursa'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan dört kişi, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda gözaltına alındı.
Osmangazi'de Gerçekleştirilen Kapsamlı Çalışma
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması ve suçların önlenmesi amacıyla bir operasyon düzenledi. Bu operasyon kapsamında, uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 23 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.Ç., kasten öldürme suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan F.K., herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.E. ve Vergi Usul Kanunu'na muhalefet suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan İ.S. yakalandı.
Emniyetten Kararlılık Vurgusu
Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kamu düzeninin korunması, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.
-
BIST 100
17229,85%1,26
-
DOLAR
47,47% 0,18
-
EURO
54,77% 0,06
-
GRAM ALTIN
6174,46% -1,31
-
Ç. ALTIN
9802,68% -0,93




