Büyükşehir’den Kayhan’daki yangına hızlı müdahale

Büyükşehir’den Kayhan’daki yangına hızlı müdahale

GÜNCEL 30.06.2026 17:50:46 0
Büyükşehir’den Kayhan’daki yangına hızlı müdahale
Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabah saatlerinde vatandaştan gelen yangın ihbarıyla teyakkuza geçti.
Osmangazi ilçesi Kayhan bölgesindeki yangın noktasına kısa sürede intikal eden ekipler tarafından, hızlı ve koordineli müdahale sayesinde alevlerin yayılması önlendi. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen iş yeri yangınını kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmalarını da tamamladı.
Yangına 34 personel ve 16 itfaiye aracıyla müdahale eden İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine Tarım Peyzaj A.Ş. de 4 personel ve 4 su tankeri ile yardımcı oldu. Ayrıca dron ekibi, yangının izlenmesi ve doğru noktalara müdahale edilmesi amacıyla koordinasyon desteği sağladı.

Başkan Vekili Biba, incelemelerde bulundu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba da yangın bölgesine gelerek çalışmaları yerinde takip etti. Ekiplerden yangının boyutları hakkında bilgi alan Biba, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek "Büyükşehir Belediyesi olarak yaraların sarılması için gereken desteği vermeye hazırız" dedi.
  • BIST 100

    17800,40%-0,18
  • DOLAR

    46,64% 0,00
  • EURO

    53,32% 0,03
  • GRAM ALTIN

    6022,47% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9658,23% -0,66