ÇANAKKALE AZMİN VE KARARLILIĞIN SİMGESİDİR

ÇANAKKALE AZMİN VE KARARLILIĞIN SİMGESİDİR

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99’uncu yıl dönümü nedeni ile bir açıklama yapan İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği Gençlik Komisyonu Başkan Yardımcısı Semih Şimşek, Çanakkale zaferinin; umudunu kaybetmiş bir milletin inançla ve cesaretle birbiri

İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği Gençlik Komisyonu Başkan Yardımcısı Semih Şimşek, Çanakkale Zaferinin 99’uncu yılına ilişkin bir açıklama yaptı.

Açıklamasına; “Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın, bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir” dizeleri ile başlayan Semih Şimşek, şöyle devam etti:

 

“99. yıldönümünü idrak ettiğimiz Çanakkale zaferi, milletimizin yeniden diriliş destanı olduğu gibi dünya tarihinin de seyrini değiştiren bir kardeşlik abidesidir. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkesiyle, Gürcüsüyle, etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun Türkçe dahi bilmezken vatan toprakları için savaşmış ve şahadet mertebesine ulaşmış olan ve bugün Çanakkale’de omuz omuza yatan şehitlerimiz milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü göstergesidir. Umudunu kaybetmiş bir milletin inançla ve cesaretle, birbirine sarıldığı takdirde düştüğü yerden nasıl kalkabildiğinin, inancın, azmin ve kararlılığın simgesidir Çanakkale zaferi. İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği ve Gençlik Kolları Komisyonu olarak, öncelikle yüce Allah’tan milletimizi böylesine büyük kayıpların verildiği bir savaşla, bir kez daha karşı karşıya bırakmamasını temenni ediyoruz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99.yıldönümünde, bugün hala bu topraklarda huzur içinde yaşamamıza vesile olan başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bütün istiklal kahramanlarımızı ve şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Vatan sizlere minnettardır.”



"Arabasız Gün’e hazır mısınız?

İnegöl’de Gaziler Günü Düzenlenen Törenlerle Kutlandı

Sorunsuz bir Bursa için Büyükşehir sahada

Bursa Gastronomi Festivalinin Şampiyonu “Gastro İnegöl

AK Parti tam kadro sahaya indi

Fatih Mahallesinde Yeni Yollara Sathi Kaplama Yapılıyor

Bursa’da Büyükşehir Başkanlık koşusu

Bursa’nın kalbi Altıparmak ortak akılla dönüşüyor

Ulaşımda ‘Gittiğin kadar öde’ dönemi

Bursa Gastronomi Festivali’nde 3 günde 500 bin ziyaretçi

İnegölspor 3 puan peşinde

İnegölspor Altyapı Aile Birliği ilk toplantısı

İnegölspor'un şort sponsoru Ortakçı Cam oldu

Mudanya, Triatlon Coşkusuna Hazırlanıyor!

Büyükşehir Meclisi’nden Bursaspor’a büyük destek

Büyükşehir Meclisi’nden Bursaspor’a büyük destek

Daha iyi oynamamız lazım

Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu

Mudanyq'da Sutopu Şenliği yoğun ilgi gördü

Kafkasspor rakibini 2 golle geçti