ÇAVUŞOĞLU´NDAN ALBİMO´YA ZİYARET

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan CNR Expo Mobilya Fuarı´nda stant açan ALBİMO Mobilya´ya kalabalık bir ziyaret gerçekleştirdi.

ÇAVUŞOĞLU´NDAN ALBİMO´YA ZİYARET
İŞ DÜNYASI 2.02.2016 10:23:24 0

 

İnegöl´de 5 yıldan buyana koltuk ve mobilya üretimi yapan ALBİMO, yurt içi ve yurt dışı fuarlarında boy göstermeye devam ediyor.

 

GURUR VERİCİ

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi´nde yapılan mobilya fuarındaki yerini de alan ALBİMO Mobilya´ya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette firma sahibi Bilal Gömeç´ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Çavuşoğlu, ?Bir Alanya markasını böylesine büyük bir fuarda görmek gurur verici? dedi. 

 

ALBİMO´nun iç ve dış ticareti ile yurt dışında bulunan mağaza ve showroomları hakkında da bilgilendirilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Bilal Gömeç ve ekibini kutladı.

 

ALBİMO Mobilya´ya İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, Meclis Başkanı Sadık Gülerer ve MultigroupAlanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da ziyaret gerçekleştirdi.

 

ZİYARETÇİLERE TEŞEKKÜR

Misafirler ile yakından ilgilenen Bilal Gömeç, ?ALBİMO olarak CNR Expo´da yer almak bizim için gurur verici. İç ve dış pazarda 450 çalışanımızla istihdam yaratıp ülkemize döviz kazandırıyoruz. Bizleri ziyaret edip onurlandıran Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ve MultigroupAlanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu´na teşekkür ederim" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    13337,69%0,4
  • DOLAR

    48,82% 0,05
  • EURO

    56,03% 0,14
  • GRAM ALTIN

    6797,39% -0,24
  • Ç. ALTIN

    10826,04% 0,00