Tarih: 10.06.2015 10:23

DAİMA EN İYİ İMKÂNLAR SUNULACAK

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ulu Şehir`de göreve başladığı andan itibaren, çok önem verdiği ve her fırsatta söylediği ?Bursa`da eğitim gören yarınlarımızın teminatı yavrularımız, daima en iyi imkânlarda eğitimlerini gerçekleştirecek? sözünü hızla hayata geçirmeye kararlı gözüküyor.

GÜZEL BİR EĞİTİM MERKEZİ DAHA

Bu bağlamda Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi`nde bir inceleme gerçekleştiren Vali Karaloğlu; ?Konumu itibariyle okulumuz, eğitim-öğretim mekânı olmak için oldukça uygun bir alana sahip. İnşallah gerekli çalışmaların ardından tarihi dokuyu bozmadan yapılacak yeni okul binamızla, `Ulu Şehrimiz` güzel bir eğitim merkezine daha sahip olmuş olacak. Ben,  en kısa süre içinde el birliğiyle bu mekânı yeniden daha güçlü ve modern bir hale getireceğimizden eminim? dedi. 

`Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi`, 7 bin 500 metrekare yeşil alan içerisinde ana bina, A blok ve B blok öğretim binaları ile spor salonundan oluşan geniş bir yerleşkeye sahip olup, yeni yapılacak proje ile kontroller sonucu `Riskli Yapı` raporu verilen A ve B bloklar yıkılarak, ana binaya uygun bir mimariyle 24 derslikli yeni ve çağdaş bir okul binası, aynı zamanda öğrencilerin kalacağı 100 öğrenci kapasiteli bir pansiyon yapılması planlanıyor. 

 

HBR: Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —