DİKKAT SAHA KAPANABİLİR!
İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, bu sezon aldıkları cezalar sonucu sınıra geldiklerini ve İnegölspor’un bir kez daha ceza alması halinde sahasının kapanacağını belirterek taraftarlara çağrıda bulundu.
İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, dün tesislerde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 2013-2014 futbol sezonunda aldıkları cezalar sonucu sınıra geldiklerini belirten Emrah Erim, İnegölspor’un bir kez daha ceza alması halinde saha kapama cezasına maruz kalacağını ifade ederek taraftarlara çağrıda bulundu.
İÇERİDE VEYA DIŞARIDA ALINACAK HERHANGİ BİR CEZADA…
2. yarının 3. maçında sahalarında Pendikspor’u ağırlayacaklarını belirterek konuşmasına başlayan Emrah Erim, “İlk 2 hafta yeni teknik heyetimiz ile ve yeni transferlerimiz ile istediğimiz sonuçları aldık. Hatta İzmir’den galibiyet ile de dönebilirdik fakat 70 dakika 10 kişi mücadele ettik. Buna rağmen sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı teşekkür ediyoruz. Sahamızda oynadığımız olan Kırklarelispor maçından sonra federasyondan hiç ummadığımız bir şekilde taraftarımızın yapmış olduğu tezahüratlardan dolayı kulübümüze ceza geldi. Bu cezadan sonra kulübümüzün artık sınırda bulunduğunu öğrendik. Yani bu sezon içeride veya dışarıda oynayacağımız herhangi bir maçta seyirciden dolayı alacağımız cezada sahamız kapanacak, seyircisiz futbol oynamak zorunda kalacağız. Biz sezona başlarken bir hedef koymuştuk, bu hedef PTT 1. Lig’di. Bu hedefe şampiyon olarak da ulaşabiliriz, Play-Off’lardan da çıkabiliriz. Bu ekip ile bunu başaracağımıza inanıyoruz. Tabi ki taraftar da bu ekibin bir parçası. Yönetim, futbolcu, teknik heyet, taraftar hep beraber olmadan bunu başarmak çok zordur. Bugüne kadar hep yanımızda oldular. Hak etmedikleri cezalar aldıklarını da düşünüyorum fakat bundan sonraki haftalarda biraz daha dikkatli, biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Eminim ki bundan önceki maçlar gibi desteklerlerse, bundan önceki maçlarda olduğu gibi takımları ile beraber olurlarsa İnegölspor bu başarıyı yakalayacak ve sahamızda herhangi bir sorun yaşanmadan, sahamız kapanmadan sezon sonunu getireceğiz diye umuyorum” şeklinde konuştu.
MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZ
İsmail Güldüren’in gelmesi ile takımda birçok şeyin değiştiğini belirterek konuşmasına başlayan Berkay Günay ise,” Son maçta da 10 kişi 70 dakika oynayıp, ezilmeden aslanlar gibi 1 puanı alıp ilçemize döndük. Bu hafta da Pendik maçı hem taraftarlar hem bizim açısından çok önemli. Orada hem taraftarımızı hem bizi iyi karşılamadılar. Biz burada gereken bütün centilmenliği, misafirperverliği gösterelim. İnegölspor taraftarının ne kadar büyük bir camia olduğunu herkes görsün. Biz de sahada elimizden geleni yaparak 3 puanı hanemize yazdıracağız” açıklamalarında bulundu.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




