Eğitimler artarak devam edecek

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, İnegöl Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, meyve ağaçlarının budanması ile ilgili bir seminer verdiklerini ve bu gibi eğitimlerin artarak süreceğini belirtti.

GÜNCEL 10.02.2015 09:19:28 0
Eğitimler artarak devam edecek

Hafta içi yapılan seminer ve ardından budama uygulamasına geçildiğini belirten Aksakallı, eğitimlerin artarak devam edeceğini belirtti.

 BU EĞİTİMLERİN ÇOĞALTILMASI LAZIM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, “Geçtiğimiz günlerde elma yetiştiriciliği gibi, meyve ağaçlarının budanması gibi seminerlerimiz oldu. Bu seminerlerin sonucunda ise çiftçilerimize sertifikalar takdim edildi. Bu gibi eğitimlerin çoğaltılması lazım. Bu nedenle, bitkilerde büyüme ve hareket fizyolojisini araştırma, meyve yetiştirme, üretim teknolojisini araştırma ve aşı ile üretim yapma gibi konularda da eğitimler vermeyi amaçlıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00