Tarih: 01.03.2016 11:09

ERBAKAN HOCA KABRİNDE ZİYARET EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

90 kişinin içerisinde bulunduğu 2 otobüs, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.00´da İnegöl İlçe Teşkilatıönünden İstanbul´a hareket etti. Eyüp Sultan Hazretlerinin Manevi huzurunda sabah namazı kılınarak başlayan program; Milsan Milli Gazete Tesisleri´nde yapılan kahvaltı ve tesis ziyareti ile devam etti.Ardından ise Milli Görüş lideri merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocanınkabrine giden İnegöllü Milli Görüşçüler, Yasin-i Şerifler okuyarak merhum liderlerini dualar ile yâd ettiler.

 

ÖRNEK BİR LİDER OLARAK SON NEFESİNİ VERDİ

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ilçe teşkilatı olarak üzerlerinde büyük emeği olan Erbakan´ı vefatının 5. yılında anmak için böyle bir program tertip ettiklerini belirterek; ?Erbakan hocamız vazifesini hakkıyla tamamladı. Bize örnek bir isim olarak, lider olarak, dava adamı olarak son nefesini verdi. Bizlerin üzerinde de büyük bir miras ve dava bıraktı. İnşallah Cenab-ı Hakk onun bıraktığı bu davayı hedefine ulaştırmayı bizlere nasip eylesin? dedi.

 

KARDEŞLİK PEKİŞTİRİLDİ

İnegöl İlçe Teşkilatı,programın sonunda Erbakan hocanın kabri başında hatıra fotoğrafı çektirdiler.Program; Fatih Sultan Mehmet Han Hz. Kabr-i Şerifi, Sultan Abdulhamit Han Hz. Kabr-i Şerifi ziyaretlerinin ardından İstanbul Tarihi Eminönü Balık Ekmekçilerinde verilen öğle molası ile devam etti. Akabinde tüm teşkilatlabirlikte ezgi ve ilahiler eşliğinde İstanbul Boğazı´nda tekne turu yapılarak kardeşlik pekiştirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —