Tarih: 15.08.2019 18:43

Erdinç Örük Takımda Kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Karadeniz Güvenspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyesi Fatih Zeren ve sportif direktör Sadullah Kaldırım hazır bulundu.

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Fatih Zeren yaptığı açıklamada; ?Geçen sezon takımın ikinci kaptanı Erdinç Örük ile sözleşme yeniledik. Fatih´in takımda bulunan genç oyunculara abilik yapacağına inanıyoruz. Hocamızın raporları doğrultusunda transferlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezon takıma katkısı olan oyuncularımızla sözleşme yeniliyoruz. Fatih´in geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda iyi bir performans sergileyerek takımda bulunan gençlere örnek olacaktır? dedi.

1991 doğumlu sol açık mevkiinde oynayan Erdinç Örük futbola 2004 yılında Dudulluspor da başladı. 7 sezon Dudulluspor altyapısında forma giydikten sonra Karasuspor´a transfer oldu. Tecrübeli oyuncu daha sonra sırasıyla Sultanbeylispor, Karabekirspor, Modafen, Ataşehir Çamolukspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon devre arasında Karadeniz Güvenspor´a transfer olan Erdinç Örük, yeni sezonda da Bordo mavili formayı giyecek.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —