Genç MÜSİAD´lılar İstişare Yemeğinde Buluştu

Genç MÜSİAD´lılar İstişare Yemeğinde Buluştu

MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu, 2018 yılı son üyeler arası istişare toplantısını önceki akşam Oba Kır Bahçesinde geçekleştirdi.

MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. 3 ayda bir yaptığı faaliyetlerden biri olan üyeler arası istişare toplantının bu yıl ki son toplantısı önceki akşam Oba Kır Bahçesinde Gençlik Kurulu Yönetimi ve Üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Yemeğin ardından söz alan MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Mustafa Coşkun; ?2 yıl önce sizlerin desteği ile getirildiğim Genç MÜSİAD başkanlığı görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Görevimiz süresince yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, elimizden geldiği kadarıyla bu onurlu görevi layık olduğu şekilde taşımaya çalıştık. Sosyal ve kültürel faaliyetlere imza attık. Sanayi şehri olan İnegöl´ümüze yakışır şekilde adımlar attık. Biz genciz dedik, biz çalışkanız dedik, bizimde bir fikrimiz bizimde bir projemiz var dedik. İnegöl´ümüzün başarı hikâyesini anlatmak için şehir şehir dolaştık, kimilerimiz kurdukları iş ile onlarca işçi çalıştıran müteşebbisler oldular, kimileri ise işyerlerinin vazgeçilmez birer parçaları haline geldiler.Tabi ki bu gelişmede MÜSİAD´ımızın bize kazandırdığı çok şeyler oldu. Gerek konferanslar, gerekse de tecrübe paylaşımı toplantıları sayesinde bilgimize bilgiler kattık. Daha cesur adımlar attık, kendimizi daha iyi anlatma becerilerine sahip olduk.Ve artık Genç MÜSİAD´da görev yapan önceki başkanlar gibi bizimde görev süremiz sona erdi. Ancak ben çok şanslı bir başkanlık yaptım. Çünkü yönetim kurulumda o kadar değerli insanlar vardı ki, ne kadar teşekkür etsem azdır onlara. Yağmur çamur demediler, kar kış demediler, ne zaman organizasyon olsa seve seve koşa koşa geldiler. Taşın altına hep ellerini soktular. Görev istediler ve aldıkları görevleri de hep başarıyla tamamladılar.Sizlerin şahsında ben onlara çok teşekkür ediyorum. Ben onları Genç MÜSİAD´da tanıdım. Öylesine zengin kalpli dostlara sahip oldum ki, bunu size anlatamam. Önce Genç MÜSİAD üyesi oldum, sonra bana önce Yönetim Kurulu üyeliği, ardından da Genç MÜSİAD başkanlığı görevini layık gördünüz. Yani kısacası uzun yıllardır bir okul görevi gören Genç MÜSİAD´la çok güzel anılarımız oldu. Artık bu bayrağı gururla teslim etmenin zamanı geldi. Benden sonra bu görevi yapacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Bizlere ne zaman ihtiyaçları olursa, her zaman yanlarında olmanın sözünü verirken, katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim? diye konuştu.

 

Başkan Mustafa Coşkun, konuşmasının sonunda ardından 05 Aralık Çarşamba günü yapılacak olan MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu 13. Olağan Genel Kuruluna tüm üyelerin katılımını beklediklerini ifade etti.

 

Üyeler arası istişare toplantısı, geride bırakılan yılların değerlendirilmesi, gelecek yıllardan beklentilerin fikir alış verişi ile sonar erdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ