Tarih: 26.11.2019 18:46

Günün en iğrenç haberi

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgilere göre olay İnegöl´de gerçekleşti. Z. L (19) isimli genç kadın, M.B (23) isimli şahıs ile sözlendi. Daha sonra Z.L.,M.B.´den ayrılmak istediğini ifade etti.

Genç kadın yaşananların ardından M.B ile tamamen bağlarını koparırken, bir süre sonra farklı bir kişi ile sözlendi. Bunu duyan M.B, genç kızın bir takım fotoğraflarını yayacağını ifade ederek, tehditler savurmaya başladığı iddia edildi.

Bu konuda mağdur olan Z.L., Emniyet Müdürlüğü´ne giderek şikayetçi oldu. Kendisi hakkında şikayetçi olduğunu öğrenen 23 yaşındaki M.B, akrabaları ile 2 araç ile şikayetini geri çekmesi için genç kadının ailesi ile yaşadığı eve gitti.Evlerine girmesini istemeyen Z.L ve ailesi kapı önünde tartışmaya başladı. İddiaya göre bu sırada Z.L.´nin ağabeyi darp edildi.

Hastanede alınan darp raporunun ardından, M.B. hakkında yeniden şikâyette bulunuldu. Alanyurt Emniyet Müdürlüğü Karakolu önünde tekrar aileler tekrar kavga etmeye başladı. Kavgayı polisler ayırırken, konu ile ilgili tahkikat sürüyor.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —