Hamzabeyli Velilere Farkındalık Semineri

Hamzabey İlkokulu velilerine yönelik düzenlenen ?Aile Çocuk El Ele? adlı seminerine konuşmacı olarak katılan Yazar Recep Özkul, çocukların gelişimi açısından velilerin yapması ve yapmaması gerekenlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

EĞİTİM 25.12.2017 10:06:17 0
Hamzabeyli Velilere Farkındalık Semineri

Önceki gün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle Hamzabey İlkokulu tarafından gerçekleştirilen ?Aile Çocuk El Ele? seminerine konuşmacı olarak katılan Yazar Recep Özkul, velilere tavsiyelerde bulundu.

Seminerde çocukların sevilmeye ihtiyacı olduğunu, onlara sorumluluk verilmesi gerektiği ve anne-babaların onlara örnek olması gerektiği konuları üzerinde duran Yazar Recep Özkul, başarının bunların sonrasında kendiliğinden geleceğini söyleyerek semineri örnekler ve slâyt gösterimleriyle devam ettirdi. Recep Özkul, çocuklarımızı sevmemiz ve onlara örnek olmamız gerektiğini bir kez daha vurgulayarak semineri sonlandırdı.

Seminer sonrasında aileler seminerin çok etkili olduğunu ve bu seminerlerin devamını beklediklerini dile getirdiler.

Okul Müdürü Yılmaz Bayraktar ise, gerçekleştirilen eğitimin veliler üzerinde farkındalık oluşturmak açısından önemli olduğunu ve çocukların gelişimine direkt katkı sağlayacağını ifade ederek emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´a, katılım gösteren Yazar Recep Özkul´a teşekkür etti. Bayraktar ayrıca eğitimlerin devam edeceğinin bilgisini verdi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

  • BIST 100

    17656,49%0,34
  • DOLAR

    44,76% 0,04
  • EURO

    52,82% 0,00
  • GRAM ALTIN

    6924,38% 0,47
  • Ç. ALTIN

    11086,28% 0,00