HER MAÇ FİNAL
Süper Amatör Lig B Grubu´nda sezon başından bu yana BAL hayalleri kuran Kurtuluşspor, grupta kalan son 3 maçında puan kaybı yaşamak istemiyor.
Genel olarak takımın performansından memnun olduklarını söyleyen Kurtuluşspor Genel Kaptanı Burak Kaptan, ?BAL´ayükselmek için, oynamamız gereken Play-Off Grubu´na kalmamız için son 3 haftaya giriyoruz. Hedefimiz, bu 3 maçta 9 puan almak ve grubu ilk 3 sırada tamamlamak? dedi.
HER MAÇ FİNAL HAVASINDA
Kalan bütün maçlara final niteliğinde baktıklarını belirten Kaptan, ?Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Oyuncu arkadaşlarımın bir takım eksikleri kapatmaları ve sonuç almasını bilmeleri bizim için sevindirici. Her geçen hafta futbolumuzun üzerine bir şeyler ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Pazar günü deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacağız. Bizim için büyün önem arzeden bir maça çıkacağız. Sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz? ifadelerini kullandı.
Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR
-
BIST 100
13337,69%0,4
-
DOLAR
48,82% 0,05
-
EURO
56,03% 0,14
-
GRAM ALTIN
6797,39% -0,24
-
Ç. ALTIN
10826,04% 0,00



