Her Maç Final
İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, telafisi olmayan maçlara çıkacaklarını ve artık her maçın kendileri için final olduğunu söyledi.
Evinde oynadığı 2 maçtanda beraberlikle ayrılan İnegölspor kritik viraja giriyor. Asbaşkan Mehmet Döngel,yaptığı açıklamada Aydın ve Karşıyaka maçlarından galibiyet beklemelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyleyerek, ?Bu puan kayıpları açıkça puan sıralamasında bizi biraz sıkıntıya soktu. Kalan 8 maçta 3 iç saha maçımız var ve 5´ini deplasmanda oynayacağız.Buda her maçımızın final havasında geçeceğini gösteriyor.Yani artık deplasmanda da puan almamız şart? dedi.
HAK ETMEDİĞİMİZ YERDEYİZ
Döngel, son oynadıkları Karşıyaka maçında oyunun bazı bölümlerinde iyi oynamalarına karşın gol yollarında sorunu aşamadıklarını söyleyerek;?Bu sezon gol yollarındaki sorunlar bizi inanılmaz sıkıntı yaşamamıza neden oldu.Belkide bu bölgede yaşanan eksiklik nedeniyle hedeften uzaklaştık ama lig daha bitmedi ve bizde puan olarak hiçte hak etmediğimizyerdeyiz?şeklinde konuştu.
VARIMIZI YOĞUMUZU ORTAYA KOYACAĞIZ
Döngel, Çarşamba günü 2.yarının flaş ekibi Kastamonu ile deplasmanda oynayacaklarını ardından da Pazar günü yine Gümüşhane´ye gideceklerini söyleyerek, ?2 takımda formda ve aldıkları sonuçlarla kapasitelerini ortaya koydular ama bizimde kadromuz kaliteli isimlerden oluşuyor ve onlarda İnegölspor´un ligdeki puan durumunu biliyorlar.Bu tip takımlardan puan yada puanlar almak istiyorsan yapman gereken onlardan çok mücadele edip onlardan çok isteyeceksin. İnegölspor olarak Kastamonudeplasmanından kesinlikle beklentimiz puan yada puanlar.Bunun içinde sahada futbolcularımızın varını yoğunu 90 dakika ortaya koyacaklarından eminiz? ifadelerini kullandı.
Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR
-
BIST 100
17188,13%4,69
-
DOLAR
45,73% 0,00
-
EURO
53,40% 0,89
-
GRAM ALTIN
6702,53% 1,09
-
Ç. ALTIN
10630,93% 0,00




