HÂDİM AVM 48. ŞUBESİNİ AÇTI
Hâdim AVM, Türkiye genelindeki 48. şubesini Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde tören eşliğinde açarak vatandaşların hizmetine sundu.
Hâdim AVM, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Yenişehir, Bozüyük ve İnegöl’deki mevcut 47 firmasına bir yenisini daha ekleyerek 48. şubesini Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış töreni ile Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi açarak vatandaşların hizmetine sundu. Gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ULUSAL MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Her açılan işyeri güzellik demek, bereket demek, yeni ekmek kapıları demek. Açılışımız hayırlı uğurlu olsun. Hâdim kurulduğu günden beri gayet güzel şekilde ilerliyor. Bölgesinde bir marka haline dönüştü. İnşallah ulusal marka olma yolunda da ilerliyor. Bu mutluluğu belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımızla sizlerle paylaşmak istedik. Şirketin ortaklarına, çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyoruz” dedi.
ANKARA CADDESİ ÇALIŞMALARIMIZ SONUCU VİTRİN CADDESİ OLDU
Ankara Caddesi’nin makûs talihini herkesin bildiğini belirten Alinur Aktaş, “Ama şükürler olsun işin arkasında dimdik durduk. Kanuni riskleri olmasına rağmen karayollarının atıl binasını Doğu Garajı olarak düzenledik. Tamirhanelerle bir miktar havası bozulan Ankara Caddesi, bizim çalışmalarımız, işyerindeki arkadaşların çalışmaları ile vitrin caddelerinden biri oldu. Belki bazı ağabeyler bize kızdılar o süreçte ama biz İnegöl yenilensin, değişsin istiyoruz. Bu beklentimizi arzumuzu burada yerine getirdik” şeklinde konuştu.
ORTAK PROJELERLE BİZE KATKIDA BULUNDULAR
Hâdim’in İnegöl Belediyesi ile ortak projelere katıldığını da ifade eden Aktaş, “Bazen adı uçurtma şenliği oldu, bazen festival oldu. Farklı etkinliklerde sağ olsunlar bizlere destek oldular. Allah onlardan razı olsun. İnegöl’ümüze, Bursa’mıza hayırlı olması temennisiyle katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından dua ve kurdele kesimi ile Hâdim AVM’nin 48. şubesinin açılışı gerçekleştirildi.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




