İMOS´tan Gazetemize Ziyaret

İMOS´tan Gazetemize Ziyaret

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Yönetim Kurulu üyeleri, Haber Yorum ve Mobilyanın Başkenti Gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Şerif Gürbaş´ı ziyaret ettiler.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS)Başkan Vekili ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Okan Güler, Yönetim Kurulu Üyesi ve Komisyon Üyesi Fatih Bayram ile Genel Sekreter Bilal Peker, Ajansyorum Bünyesinde yayın yapan Haber Yorum ve Mobilyanın Başkenti Gazetelerinin genel yayın yönetmeni Şerif Gürbaş´ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

 MOBİLYANIN BAŞKENTİ GAZETESİ

SEKTÖRÜMÜZE FAYDALI OLMUŞTUR

Ziyaret esnasında konuşan İMOS Başkan Vekili Okan Güler, ?İMOS olarak yerel basın ziyaretlerimize devam ediyoruz. Seçilen İMOS´un basın ve halkla ilişkiler komisyonu olarak ilçemizdeki yerel basınımızı ziyaret etme kararı almıştık. Burada hem sektör ile ilgili söyleşi yapıyoruz hem de nezaket ziyareti gerçekleştiriyoruz. İMOS olarak İnegöl ve ülke mobilyasının gelişmesi adına birçok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerimizde de her zaman yerel basınımız İnegöl mobilyasının yanında yer almaktadır. Çıkarmakta olduğunuz Mobilyanın Başkenti adlı yayınınız sektör için gayet faydalıdır. Bu çalışmanın devamını diliyoruz. Basın, her zaman için çağdaş toplumların vazgeçilmez bir parçasıdır. Basın, her türlü sektörü, yönetimleri eleştiren, değerlendiren, katkı koyan olmazsa olmaz, vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Bu görevi yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04