İnegöl'de Manevra Yaparken Refüje Çarpan Araç Devrildi
İnegöl'de ara sokaktan çıkan araca çarpmamak için manevra yapan sürücü, kontrolü kaybettiği araçla refüjeye çarptı.
İnegöl'de Refüje Çarpan Araç Yaralıya Neden Oldu
Kaza Anı Güvenlik Kameraları Tarafından Kaydedildi
Bursa iline bağlı İnegöl ilçesinde gerçekleşen trafik kazası, iki otomobilin dahil olduğu çarpışma sonucu bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Bir ara sokaktan aniden yola çıkan otomobile çarpmamak amacıyla ani bir manevra gerçekleştiren sürücü, kontrolünü kaybetti ve aracının refüje çarparak devrilmesine sebep oldu. Yaşanan bu kritik anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olayın Detayları ve Trafik Akışı
Kaza, saat 18.30 sularında Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, söz konusu çevre yolunda seyir halinde bulunan Salih K. (40) idaresindeki 16 PU 423 plakalı otomobil, ara sokaktan çıkan Onur Y. (30) yönetimindeki 16 BYA 903 plakalı araçla karşı karşıya geldi. Karşıdan gelen araca çarpmamak için hızlıca yönünü değiştiren Salih K., bu esnada direksiyon hakimiyetini yitirdi ve savrulan otomobili refüje çarparak devrildi.
Sağlık Müdahalesi ve İnceleme Süreci
Yaşanan çarpışma ve devrilme neticesinde otomobil sürücüsü Salih K. yaralandı. Olayın hemen ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulans aracılığıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındı. Güvenlik kamerası görüntüleri üzerinden kaza anının detaylıca kaydedildiği olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından resmi inceleme süreci başlatıldı.
-
BIST 100
13337,69%0,40
-
DOLAR
48,80% 0,04
-
EURO
56,03% 0,13
-
GRAM ALTIN
6813,87% 0,00
-
Ç. ALTIN
10826,04% 0,00



