Tarih: 01.09.2016 11:10

İNEGÖL´DEN SONRA GEMLİK

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi´nde (AÜ-AÖF) eğitim görmekte olan Gemlikli öğrencilerin, Eylül ayında başlayacak olan akademik yıldan itibaren sınavlarına Gemlik´te girebileceklerini, kayıt yenileme ve kitapların teminini de Gemlik´te kurulacak AÜ-AÖF Bürosunda yapabileceklerini bildirdi.

GEMLİK´TE 2 BİN ÖĞRENCİ VAR

Milletvekili Hüseyin Şahin Gemlik´te 2 bin civarındaki öğrencinin sınavlara girmek için Bursa kent merkezine gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, ?2016-2017 güz dönemiyle beraber Gemlik´te ikamet eden Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, evlerinin yakınındaki kurumlarda sınava girebilecekler. Böylece önemli bir zaman tasarrufu sağlanmış olacak? dedi.

GİRİŞİMLER OLUMLU SONUÇLANDI

Vekil Şahin, Gemlik´teki AÜ-AÖF öğrencilerinden gelen yoğun talep üzerine gerekli girişimleri başlattıklarını belirterek, fakülte yönetiminin de konuya sıcak yaklaştığını ve girişimlerinin olumlu sonuçlandığını söyledi. Öte yandan Milletvekili Şahin´in girişimleri ile İnegöl´deki AÜ-AÖF öğrencileri de 2013-2014 Akademik yılından beri sınavlara İnegöl´de giriyor, kayıt işlemleri ve kitap teminini İnegöl´deki bürodan temin ediyorlar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —