İnegöl´e İhtisas Vergi Dairesi
Türkiye genelindeki ticari potansiyeli yüksek olan illerde olduğu gibi Bursa´da da hizmete açılan İhtisas Vergi Dairesi´nin, mükellef sayısı oldukça fazla olan İnegöl´de de kurulması için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.
İnegöl´deki 13 bin mükellefe hizmet veren İnegöl Vergi Dairesi, Katma Değer Vergisi İadesi ve İhracat yapan firmalarla alakalı işlemlerini yeni açılacak olan İhtisas Vergi Dairesine devredecek.
Şuan sadece Bursa merkezde faaliyet gösteren İhtisas Vergi Dairesi´nin biri de İnegöl´de kurulacak. Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir ve Bursa illerinde açılan İhtisas Vergi Dairesi´nin biri daha ticari potansiyeli nedeniyle mükellef sayısı fazla olan İnegöl´de açılacak.
İNEGÖL İLK 20 ARASINDA
Sanayisi ile Türkiye genelindeki iller arasında ilk 20´ye giren İnegöl´de ihracatçıların, sanayicilerin, işadamlarının, iş dünyasının talep ettiği KDV iadelerinin zamanında doğru biçimde alınmasının sağlanması amacıyla İnegöl´de açılacak olan İhtisas Vergi Dairesi, mevcut Vergi Dairesinin 3. katında hizmet verecek.
EYLÜL´DE HİZMETE GİRECEK
Mevcut binanın 3. katında kuruluş çalışmalarının başladığı İhtisas Vergi Dairesi´nin Eylül ayında hizmet vermesinin hedeflendiği öğrenildi. İhtisas Vergi Dairesine Müdür atamasının yapıldığı öğrenildi.
Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR
-
BIST 100
17571,68%-0,14
-
DOLAR
44,76% 0,04
-
EURO
52,69% -0,03
-
GRAM ALTIN
6887,73% -0,07
-
Ç. ALTIN
11053,03% -0,30


