Reklam
Reklam

İnegölspor´a Moral Ziyareti

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlergücü tesislerinde Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor´un antrenmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Ergün Penbe´ye çiçek, futbolculara ise baklava ikramında bulundu.

İnegölspor´a Moral Ziyareti
GÜNCEL 29.01.2017 13:45:29 0

Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Hem Tuzlaspor maçı öncesi takıma moral vermek hem de Ergün hocamıza hoş geldin demek için ziyarette bulunduk. İnegölspor´a başarılar dileriz. Genç futbolcularımıza ve yöneticilerimize başarılar biliyoruz. İnegölspor´a bugüne kadar hizmet eden ve ölenlere rahmet diliyoruz. Ergün hocamıza da başarılar diliyoruz. İnegölspor, İnegöl´ü dünyaya tanıtıyor. İnegölspor´umuz inşallah bu sezonda Ergün hocamızla istediğimiz hedefe ulaşacağına inanıyoruz. Hepsine başarılar diliyoruz. Buradan bütün İnegöl halkına da ve bütün İnegölspor camiasına sevgiler saygılar sunuyoruz? dedi.

ÇIKIŞ PEŞİNDEYİZ

İnegölspor Başkan Yardımcısı Nurettin Aydemir ise,?CHP İlçe Başkanı Sayın Necmi Demir ile yönetim kurulunun ekibimizi ziyaret ederek moral vermesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizim her türlü desteğe ihtiyacımız var. Ergün hocamızla yeni bir çıkış peşindeyiz. İnşallah ilk maçımızda Tuzlaspor´u yenerek çıkışa geçeriz. Tüm ilçe halkımızı Tuzla maçına davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    18237,40%-0,29
  • DOLAR

    48,09% 0,05
  • EURO

    56,17% 0,12
  • GRAM ALTIN

    7181,28% -0,12
  • Ç. ALTIN

    11392,54% -0,75
Reklam
Reklam