İnegölspor´a Moral Ziyareti
CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlergücü tesislerinde Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor´un antrenmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Ergün Penbe´ye çiçek, futbolculara ise baklava ikramında bulundu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Hem Tuzlaspor maçı öncesi takıma moral vermek hem de Ergün hocamıza hoş geldin demek için ziyarette bulunduk. İnegölspor´a başarılar dileriz. Genç futbolcularımıza ve yöneticilerimize başarılar biliyoruz. İnegölspor´a bugüne kadar hizmet eden ve ölenlere rahmet diliyoruz. Ergün hocamıza da başarılar diliyoruz. İnegölspor, İnegöl´ü dünyaya tanıtıyor. İnegölspor´umuz inşallah bu sezonda Ergün hocamızla istediğimiz hedefe ulaşacağına inanıyoruz. Hepsine başarılar diliyoruz. Buradan bütün İnegöl halkına da ve bütün İnegölspor camiasına sevgiler saygılar sunuyoruz? dedi.
ÇIKIŞ PEŞİNDEYİZ
İnegölspor Başkan Yardımcısı Nurettin Aydemir ise,?CHP İlçe Başkanı Sayın Necmi Demir ile yönetim kurulunun ekibimizi ziyaret ederek moral vermesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizim her türlü desteğe ihtiyacımız var. Ergün hocamızla yeni bir çıkış peşindeyiz. İnşallah ilk maçımızda Tuzlaspor´u yenerek çıkışa geçeriz. Tüm ilçe halkımızı Tuzla maçına davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar? şeklinde konuştu.
Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR
-
BIST 100
18237,40%-0,29
-
DOLAR
48,09% 0,05
-
EURO
56,17% 0,12
-
GRAM ALTIN
7181,28% -0,12
-
Ç. ALTIN
11392,54% -0,75




