İnegolspor"u avukata vermedim

İnegolspor

İnegolspor'u avukata vermedim.

Inegölspor eski yönetivisi Celalettin Kızılarslan, hakkinda ortaya atılan iddialari yanıtladı. Kızılarslan açıklamasında, "Munir kanar yönetiminde bulunduğum surede tüm maddi sorumluluklarımı yerine getirmiş bulunmaktayım.bu yönetimde herbir sevgili yoneticimin verdiği tutarda ödeme yapmış bulunmaktayim. Lakin 2 gündür kamuoyunda yapılan söylemler beni son derece üzmüş olduğunu belirtmek istiyorum. Şimdiye kadar sadece işlerimle yaptıklarımla konuşuldum.Burda doğdum burda büyüdüm, hicbir zaman gereksiz boş işlerle uğraşmadım, kimsenin de hakkını yemedim.calmadim çırpmadım. Kendi azmimle İnegöl de is güç sahibi olduk işveren olduk .Allah nasip etti.
Şubat 2020 de sayın başbakanım Munir kanar beni telefonda arayarak klübümüz futbolcuları ve personeli icin ödeme yapmaları gerektiğini fakat paraya ihtiyaç olduğunu söyledi.benden klübümüz adına 1 ay sonrasinda ödemek koşuluyla 10000 usd borç para istedi.ben de bunun üzerine klübümüz mağdur olmasın diye gün içerisinde klup tesislerimize giderek sayın müdürümüz yavuz bey e parayı takdim ettim
 Sonrasinda mahlum pandemi suresine girdik. Dolayısıyla klübümüz bu ödemeyi bana yapamadı Ben de ihtiyacım olmasına rağmen 8 ay hiçbir şekilde arayıp da paramı verim demedim ve konuşmadım da.
Lakin bu sene herkes de olduğu gibi bizde de zor geçti.2 ay çalışamadık.
 Ödemelerimiz ve ceklerimiz birikti.
Buna istinaden sayın başkanımı arayarak alacağıma karşılık aldığım senedi bir firmaya borcuma karşılık vereceğimi söyledim. Başkanımız Munir kanar kullanabileceğimi teyit ettikden sonra bu senedi borcuma karşılık bir firmaya verdim
 Sonraki süreçte korona testim pozitif çıkmış olup bu hastalıkla mücadele ettim
 Bundan sonraki sürecin nasıl geliştiğine dair bir bilgim olmadığını  ifade ederek ,İnegolspor u avukata vermediğimi beyan ederim.
Saygılarımla...