İNEGÖL´ÜN GURURU OLDULAR

TEOG sınavında 47 okulu geride bırakarak ilçe birincisi olan Dipsizgöl Ortaokulu, yaptığı derece ile İnegöl´ün gururu oldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dipsizgöl Ortaokulu´nu ziyaret ederek, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

EĞİTİM 5.03.2016 10:13:59 0
İNEGÖL´ÜN GURURU OLDULAR

 

Dipsizgöl Ortaokulu öğrencileri, İngilizce, Din Kültürü ve İnkılap Tarihi derslerinde elde ettiği başarılarla da özel okulları gerisinde bıraktı.

 

Dün Dipsizgöl Ortaokulu´nda düzenlenen ödüllendirme programına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Başkan Vekili Ahmet Kara, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Partili yöneticiler ve öğrenciler katıldı.

 

ORTALAMASI EN YÜKSEK OLAN OKUL

TEOG sınavında başarılı derece elde eden Dipsizgöl Ortaokulu öğrencilerini ödüllendirdikten sonra açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, ?Türkiye genelinde yapılan TEOG sınavında İnegöl´de ilk 3´e giren okullar; Dipsizgöl Ortaokulu, Selçuk Yahşi Ortaokulu ve Alanyurt İmam Hatip Ortaokulu oldu. Dipsizgöl Ortaokulu, İnegöl´de 48 ortaokul arasından ortalaması en yüksek olan okul olarak birinciliği elde etmiştir. İngilizce, Din Kültürü ve İnkılap Tarihi derslerinde ise okul yaptığı dereceyle özel okullar derecesini dahi geçmiştir? ifadelerini kullandı.

 

Aktaş, konuşmasının ardından öğrencileri ödüllendirerek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00