İnkaya Aday Adaylığını Açıkladı

MHP eski İlçe Başkanı Fahri İnkaya, 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine teslim etti.

SİYASET 12.05.2018 18:22:28 0
İnkaya Aday Adaylığını Açıkladı

MHP´den aday adaylığı için ismi kulislerde en çok konuşulan ve 2014 yerel seçimlerinde MHP´ye büyük bir sıçrayış yaptırtarak yüzde 32,6 oy oranı ile İnegöl´deki en güçlü 2. parti yapan dönemin İlçe Başkanı Fahri İnkaya, 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine teslim etti.

 

BİRİZ, BERABERİZ

Parti binasında açıklamada bulunan Fahri İnkaya, ?Sayın Genel Başkanımızın, bizim davamızı ve fikrini iktidar yaptığı bu ortamda bundan sonrada Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının bu davayı iktidar yapmak uğruna birbirinden kıymetli arkadaşlarımızı ve bizimde genel başkanımıza bu çıktığı yolda bir adım katkı koymak için yola çıktık. Bütün arkadaşlarımızla hepimiz biriz, beraberiz. Allah´ın izni ile bu süreci dostça kardeşçe tamamlayacağız? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00