Reklam

İntihar Girişimi

İnegöl´ün çeşitli yerlerinde hakkını aradığı gerekçesiyle defalarca intihar girişimlerinde bulunan M.A. isimli şahıs bu kez de şehrin merkezindeki çınar ağacına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

İntihar Girişimi

Edinilen bilgilere göre; eline aldığı pankartla Belediye kavşağına gelen M.A. isimli şahıs, atıldığı BUSKİ´deki işine geri dönmek istediğini söyleyerek Sani Konukoğlu Cami´nin yanındaki çınar ağacına çıktı. Yaklaşık 7 metre yükseklikteki ağacın zirvesine çıkan şahsı görenler polisi ve itfaiyeyi aradılar.Olay yerine gelen Emniyet ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldılar. Bölgeye intikal eden İnegöl İtfaiye ekipleri ise ağacın altına hava yatağı açarak olası bir facianın önüne geçmek istediler.

?İŞİMİ GERİ İSTİYORUM?

M.A. isimli şahıs, atıldığı BUSKİ´deki işine geri dönmek istediğini çevreye haykırdı.

Emniyet ekipleri bu sırada şahsı ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiler. Yoldan geçen bir psikolog da, şahsı indirebilmek için girişimlerde bulundu. Vatandaşlar, basın mensupları, şahsın yakın akrabaları, şahsı intihardan vazgeçirmek için seferber oldular. Hava kararmaya ve soğumaya başladığı sırada onlarca vatandaşın gözleri önünde tehlikeli anlar yaşatan şahıs, yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları sonucunda ağaçtan indirilerek gözaltına alındı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

Reklam
Reklam
• 06.10.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:35
  • GÜNEŞ 06:58
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 18:46
  • YATSI 20:04
Reklam
  • BIST 100

    12443,92%1,42
  • DOLAR

    49,16% 0,07
  • EURO

    55,16% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6530,46% -0,16
  • Ç. ALTIN

    10500,99% 0,00
Reklam
Reklam