Reklam
Reklam

İTSO ziyaretinde İnegöl'ün vizyonu konuşuldu

İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği’nden 2. Ziyaret İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasına İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği, kongre sonrası ziyaretlerine devam ediyor.

İTSO ziyaretinde İnegöl'ün vizyonu konuşuldu
GÜNCEL 23.07.2025 10:42:00 0

. Derneğin ikinci durağı, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) oldu. Başkan Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ile bir araya geldi.

Ziyarette derneğin yapılanması, projeleri ve İnegöl’ün geleceğine dair vizyon konuşuldu. Özellikle İnegöl’ün il olması ve yeni bir üniversitenin kazandırılması konuları gündemin ön sıralarında yer aldı.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, her iki projenin de şehir için hayati önem taşıdığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “İnegöl’ün il olması ve İnegöl Üniversitesi’nin kurulması, hem şehrimizin ekonomik hem de sosyal gelişimi için gerekliliktir. Bu konuda her zaman desteğe hazırız.” Ayrıca, dernek kurucu üyeleri arasında yer alan Uğurdağ’a, #inegöl Kent Gönüllüleri Derneği tarafından bir hediye takdim edildi. Başkan Bahadır Bayraktar, “Sayın Uğurdağ’a misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    17736,35%-0,99
  • DOLAR

    47,37% 0,07
  • EURO

    53,89% 0,12
  • GRAM ALTIN

    6163,74% -0,67
  • Ç. ALTIN

    9882,51% 0,00
Reklam
Reklam