İYİ OYUN, KÖTÜ SONUÇ
Süper Amatör Lig B Grubu 19. haftasında deplasmandaZaferspor´a 4-1 mağlup olan Yenicespor´un Teknik Direktörü Erdoğan Sarıuşak, iyi oynamalarına rağmen şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti.
Müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yenicespor Teknik Direktörü Erdoğan Sarıuşak, oyunun büyük bölümünde iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, ?Zaferspor hızlı oynayan bir takım.Biz de karşılık vermeye çalıştık. Oyunun büyük bölümünde de başarılı olduk. Zaferspor,iyi oyunculara sahipbir takım. Biz gücümüz doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yaptık. İyi oynadığımız maçı 4-1 kaybettik? dedi.
UYUYAN DEVİ UYANDIRDIK
Zaferspor karşısında öne geçmelerine rağmen galibiyeti koruyamadıklarını ve uyuyan devi uyandırdıklarını kaydeden Sarıuşak, ?Uyuyan takımı uyandırdık. Geçen hafta söylemiştik, sahaya Zaferspor´u yenmek için çıkacağız, bu ligde her takım her takımı yenebilir demiştik. Maçada iyi başladık. İyi oyun sonucunda aradığımız golü ilk yarıda bulduk. Futbolcumuzun gol sevincini abartması karşısında, Zafersporlutaraftarların ve sporcuların, futbolcumuzun üzerine yürümesi ile oyunda gerginlik yaşandı. Oyun uzun süre durdu. Hakem maçın altında kalarak oyuncularımıza gereksiz sarı kartlar göstererek bizleri yıldırmaya çalıştı ve istediğide oldu. 1-0 önde olduğumuz dakikalarda, oyuncumuz Zaferspor kalecisi ile karşı karşıya kaldı ve net pozisyonu gole çeviremedi. Maçı 2-0´a getirmiş olsaydık Zaferspor maçta havlu atardı. Kaçırdığımız net gol pozisyonunun dönüşünde Zaferspor beraberliği yakaladı. Buna rağmen oyundan kopmadık. İlk yarı beraberlikle sona erdi. Zafersporlufutbolcular, taraftarlar ve hakemin bizden adam attırmak için elinden geleni yapacağını, dikkatli olmamız gerektiğini, yenilsek bile maçı eksik olarak bitirmememiz gerektiğini, kadro derinliğimizin olmadığını, zaten kadroyu zor tamamladığımızı üstüne basa basa maç öncesi oyuncularımıza anlattım. Olmayan pozisyonlarda oyuncularımıza gereksiz sarı kartlar gösteren hakem, 2. sarı karttan kırmızı kart göstererek takımımızı 10 kişi bıraktı. 10 kişi kaldıktan sonra, oyunda gelgitler yaşadık. Maçın kırılma anlarında değerlendiremediğimiz pozisyonlar ve rakibin hücumlarında yapmış olduğumuz kişisel hatalarla maçı kaybettik. Futbolcularımız, bu tür maçlarda daha sakin, sabırlı, sinirlerine hâkim, sahada ne yaptığını bilen bir şekilde oynamasını bilseler, sahadan çok farklı skorlar ile ayrılabiliriz. Sporcularımızın bu tür maçlardan ders çıkarmaları gerekiyor? şeklinde konuştu.
GALİBİYET İSTİYORUZ
E.Gazi Meskenspor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Sarıuşak, ?Olmazsa olmaz maçlardan biri. Süper Amatör Lig´den 1. Amatör Lig´e düşmeyi garantilemiş, genç, koşan, rahat bir takıma karşı oynayacağız. Bu tür takımlara karşı oynamak daha zordur. Meskenspor maçını kazandığımızda büyük ölçüde ligde kalmayı garantileyeceğiz. Final niteliğinde bir maç olacak. Maçı kazanıp bir sonraki hafta ligde kümede kalma adına rakibimiz olan Bursa Bordospor maçına rahat gideceğiz. Bu hafta Yenicespor sahasında karşılaşacağımız Ertuğrulgazi Meskenspor maçına taraftarlarımızı bekliyorum? ifadelerini kullandı.
Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR
-
BIST 100
13337,69%0,4
-
DOLAR
48,82% 0,05
-
EURO
56,03% 0,14
-
GRAM ALTIN
6797,39% -0,24
-
Ç. ALTIN
10826,04% 0,00



