KAMPTA SIKI HAZIRLIK
İnegölspor ligin ikinci yarısına sıkı hazırlanıyor. Taraftarlara bambaşka bir İnegölspor izlettirmek için kolları sıvayan Teknik Direktör İsmail Güldüren, futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan oldukça memnun.
Ligin ilk yarısına iyi bir başlangıç yapan, ancak son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayarak şampiyonluk hedefinden uzaklaşan İnegölspor, ligin ikinci yarısında bambaşka bir takım olarak sahaya çıkacak.
İKİNCİ DEVRE BAMBAŞKA BİR TAKIM OLACAK
İlk devrenin bitmesinin ardından İnegölspor’da Teknik Direktör Mehmet Bulut ile yollar ayrıldıktan sonra dümene geçen İsmail Güldüren, daha çok koşan ve hücumda daha etkili bir takım oluşturmak istiyor. Bunun yanında savunmada da tecrübeli oyuncuların formlarının yükselmesi için mücadele eden teknik ekip, lige hazır başlayabilmek adına sıkı bir program hazırladı. Sakat oyuncuların antrenmanlarda yer alamaması can sıkarken, diğer oyuncularla program dahilinde idmanlar devam ediyor.
15 OCAK’TA İNEGÖL’DE TOPLANILACAK
Antalya Manavgat’ta 2 Ocak’ta başlayan hazırlık kampı, 12 Ocak’ta sona erecek. Kampta 11 Ocak günü bir hazırlık maçı oynayacak olan temsilcimiz, daha sonra 15 Ocak’ta İnegöl’de toplanacak.
TRANSFER HAREKÂTI DEVAM EDİYOR
Öte yandan, bordo beyazlı yönetim transfer harekatını da sürdürüyor. İnegölspor’un Manavgat kampına katılan Erdinç Karakaş’ın haricinde, iki oyuncunun daha takıma dahil edilmesi bekleniyor.
-
BIST 100
17560,33%-0,99
-
DOLAR
47,35% 0,04
-
EURO
53,90% 0,08
-
GRAM ALTIN
6208,60% 0,67
-
Ç. ALTIN
9882,51% 0,24




