Kılıçdaroğlu'nun iddiası ciddiye alınamaz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Lideri KemalKılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu açıklamanın ciddiye alınabilir bir iddia olmadığını söyledi.

SİYASET 25.05.2022 13:34:00 0
Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında "Saat 22.00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" dediği videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun videoyu yayımlamasıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaşım yapan Destici, "Şehitler verdiğimiz ve yeni harekat planlarının yapıldığı bugün, milletin %53 oyuyla seçilmiş Büyük Türk Devleti’nin Cumhurbaşkanının yurtdışına (hele ki ABD’ye) kaçma planları yaptığının Kılıçdaroğlutarafından söylenmesi kabul edilebilir ve ciddiye alınabilir bir iddia değildir.” dedi. 
Destici, "Demokratik olarak iktidarı değiştirme ümidini yitirenler, 15 Temmuz’da darbeci hainlerle başaramadıklarını, aldıkları talimatla başaracaklarını mı zannediyorlar? Gezi’de, 15 Temmuz'da iç savaş çıkaramadınız, kardeşi kardeşe düşüremediniz, düşüremeyeceksiniz. Buna geçit vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

  • BIST 100

    15780,47%-1,45
  • DOLAR

    44,07% 0,18
  • EURO

    51,01% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7209,71% 0,41
  • Ç. ALTIN

    11771,70% -0,79