Tarih: 30.01.2018 10:52

KİME HİZMET EDİYORSUNUZ

Facebook Twitter Linked-in

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, ?bu sofrada bereket var´ sloganı ile düzenlediği sabah namazı buluşması programlarını Pazar sabahı Çinili Cami´nde devam ettirdi.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağla ile Orhaniye Mahallesi sakinleri katıldı.

KUVAY-I MİLLİYE RUHUNUN DİRİLMESİ GEREKİR

Programda bir konuşma gerçekleştiren MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir,?Malumunuz üzere devletimiz Türkiye´nin güneyinde oluşturulmak istenen terör koridorlarına, şer odaklarına karşı Zeytin Dalı isimli bir operasyon başlattı. Öncelikle belirtmek isteriz ki bu operasyon Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin bekasını ilgilendiren en temel konulardan biridir. HDP, Türk Tabipler Birliği gibi ne idüğü belirsiz topluluklar bunun bir savaş olduğunu ve bu savaşın sonlanmasını istiyorlarmış. İstanbul´da, Ankara´da ve ülkemin çeşitli bölgelerinde terör örgütü PKK, DAEŞ, DHKP-C tarafından patlatılan bombalar nedeniyle vatandaşlarımız hayatını kaybettiğinde neredeydiniz? Devletimizin suskunluğunu, güçsüzlük zanneden, esnekliği korkaklık zannedenler bugün Türk´ün gücünü görüyorlar ve görmeye de devam edecekler.  Hadi terör örgütü ile göbeği bir kesilen HDP´yi anladık, senin derdin ne Türk Tabipler Birliği, sen kime hizmet ediyorsun? Şuanda içinde olduğumuz durum Kuvay-ı Milliye ruhunun yeniden dirilmesi gerektiğini, birlik ve berberliği ihtiyacımızın olduğunu göstermektedir" şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —