Tarih: 05.01.2016 11:08

KORKU DOLU GECE

Facebook Twitter Linked-in

 

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz Pazar akşamı Hacıkara Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre; Hacıkara Mahallesi´nde Asri ve Sadri İçlin kardeşlere ait aynı avlu içerisinde bulunan ahşap bıçkı atölyesinde elektrik kontağından dolayı yangın meydana geldi.

 

İLK MÜDAHALE MAHALLELİDEN GELDİ

Atölye içerisinde bulunan ağaç malzemelerin tutuşması sonucunda alevler kısa sürede atölyenin tamamında etkili olmaya başladı. Atölyeden çıkan duman ve alevleri gören mahalle sakinleri durumu hemen 110´a bildirdiler. Yangına ilk müdahale mahalle sakinleri tarafından yapıldı. İhbarın ardından kolları sıvayan mahalle sakinleri atölye içerisinde bulunan traktörü alevlerden kaçırdıktan sonra kendi imkânlarıyla müdahale etmeye başladılar. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de, alevlerin sardığı samanlık ve dama müdahale ederek, alevlerin bölgedeki ikametleri sıçramasını engellediler.

 

YOĞUN ÇABA SARF ETTİLER

Alevlere yerinde ve zamanında müdahalede bulunan İtfaiye ekipleri, mahalle sakinlerinin de yardımları ile yangını kontrol altına aldılar. Olay esnasında yoğun çaba sarf eden İtfaiye ekipleri ve Jandarma ekipleri yangının kontrol altına alınması ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından normale döndüler.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —