Reklam
Reklam

Mobil Kentkart Uygulaması Başladı

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, İnegöl´de ulaşımda yaşanan aksaklıkların giderilmesi ve vatandaşların daha iyi bir hizmetle buluşturulması amacıyla Mobil Kentkart uygulamasına geçildiğini belirtti.

Mobil Kentkart Uygulaması Başladı
GÜNCEL 31.01.2017 14:01:36 0

Mobil Kentkart uygulaması ile kent kart olmadan da seyahat edilebileceğini belirten İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, bunun yanı sıra hangi dolmuşun hangi durakta olduğunun da takip edilebileceğini ifade etti.

AKILLI TELEFONLAR KENTKART´A DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Bayram, ?İnegöllü hemşirelerimiz için her zaman daha iyi, kaliteli ve konforlu hizmet sunma adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız akıllı telefonlarını Kentkart´a dönüştürebilirler. İnegöl´ümüze özel kullanabileceğiniz Kentkart Mobile Uygulamasını telefonlarımıza yükleyerek akıllı telefonunuzu kentkart olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartınızdan Kentkart´ınıza yükleme yapabilirsiniz. NFC destekli telefonunuza yüklediğiniz Kentkart Mobile Uygulamasındaki ?Mobilkentkart Satın al´ butonuna basarak sadece birkaç işlemle sanal kart satın alabilir ve Kentkart´ınıza ihtiyaç olmadan akıllı telefonunuzu ulaşımda kullanabilirsiniz. Mobil kentkart uygulamasının getirdiği kolaylıklar sadece bununla sınırlı değil. Aynı zamanda uygulama üzerinden kart bakiyesini kolayca öğrenebilir, ?İnternet Dolum´ özelliği sayesinde ödeme seçeneklerini kullanarak Kentkart´ınıza istediğiniz yerde ve istediğiniz saatte yükleme yapabilirsiniz.?

DOLUM SIKINTISI SON BULUYOR

?Evden veya iş yerinden çıkmadan, isterseniz durakta beklerken, Kentkart mobile uygulaması ile harita üzerinde otobüs ve durakların nerede olduğunu, hangi duraktan hangi otobüsün ne zaman geçeceğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca kartınızın kullanım detaylarını da yine aynı uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. 86 adet dolum bayimizle hizmet verdiğimiz İnegöl´ümüzde Kentkart Mobil uygulamasının da yeterli düzeyde kullanılmaya başlanmasıyla sabah erken saatlerde ve gece geç saatlerde oluşabilecek dolum sıkıntılarının da en az düzeye ineceğini düşünmekteyiz. Bu hafta içerisinde belli noktalarda yetkili arkadaşlarımız tarafından broşürler dağıtılacak ve halkımız daha detaylı olarak bilgilendirilecektir? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    18237,40%-0,29
  • DOLAR

    48,09% 0,05
  • EURO

    56,17% 0,12
  • GRAM ALTIN

    7181,28% -0,12
  • Ç. ALTIN

    11392,54% -0,75
Reklam
Reklam