Mudanya'da Gençler Ayakta Kürek Sörfü ile Denizin Tadını Çıkardı
Mudanya'da HOBA Projesi kapsamında 190 öğrenci üç gün boyunca ayakta kürek sörfü ile tanıştı.
Mudanya'da Öğrenciler Ayakta Kürek Sörfü ile Tanıştı
Eğitim ve Hareketin Buluştuğu Proje
Mudanya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen HOBA Projesi dahilinde, gençlerin denizle buluştuğu özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Proje kapsamında düzenlenen faaliyetler üç gün boyunca devam etti ve bu süre zarfında 8 farklı liseden gelen toplam 190 öğrenciye ayakta kürek sörfü sporu deneyimletildi.
Denizde Deneyimlenen Özgüven ve Mutluluk
Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, gençlerin deniz üzerinde denge kurarken sergiledikleri performansın önemine dikkat çekti. Topal, öğrencilerin bu süreçte dayanışma ruhunu, birlikte hareket etmenin gücünü, cesareti ve özgüveni keşfettiklerini belirtti. Suat Topal, öğrencilerin yüzlerinde oluşan heyecan ve mutluluğun bu organizasyonun en değerli çıktısı olduğunu ifade etti.
İş Birliği ve Teşekkür Mesajı
Müdür Topal, üç gün boyunca tüm imkânlarını seferber ederek kapılarını açan Mudanya SUP House ailesine ve sürece büyük katkı sağlayan, sabrı ve güler yüzüyle takdir toplayan Tuğba Hoca'ya teşekkürlerini iletti. Topal, öğrencilerin ayakta kürek sörfü ile tanıştıklarını, karşılığında ise kendilerine denizin üzerinde kurulan dostlukların ne kadar değerli olduğunu hatırlattıklarını belirtti.
Hareket ve Heyecan Dolu Final
Büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen bu spor etkinliği, "HOBA ile hareket var, heyecan var, hayat var" sloganı eşliğinde büyük bir coşkuyla son buldu.
- İMSAK 05:49
- GÜNEŞ 07:12
- ÖĞLE 12:54
- İKİNDİ 15:55
- AKŞAM 18:25
- YATSI 19:43
-
BIST 100
11430,14%-2,49
-
DOLAR
49,58% 0,08
-
EURO
55,71% 0,27
-
GRAM ALTIN
6602,93% 0,12
-
Ç. ALTIN
10563,22% 0,00



