?Öğretmenlerime minnettarım?

?Öğretmenlerime minnettarım?

Amerika´da Chicago Kent College Of Law üniversitesini 1.´lik ile bitiren İnegöllü Hukukçu Betül Serbest (24) ?Alanyurt İlkokulunda tüm hocalarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Beni okula, okumaya, hayata alıştırdıkları için minnettarım" dedi.

İnegöl´de doğan ve 9 yaşına kadar da ilçemizde eğitim gören Betül Serbest (24), Chicago Kent College Of Law üniversitesini 1.´lik ile bitirmesinin ardından İnegöl gündemine oturmuştu.

İnegöl´de kendisine gösterilen teveccühten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Serbest, "Öncelikle İnegöl halkının göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.Herkese tek tek teşekkürlerimi iletiyorum.Bu başarımda İnegöl´ün payı büyük. Alanyurt´ta dünyaya geldim. 9 Yaşına kadar orada yaşadım. İlk arkadaşlıklarım, dostluklarım, aile örflerimiz, adetlerimizi İnegöl´de öğrendim. Ailemin çoğu hala İnegöl´de bulunmaktadır. İlk eğitimi aldığım Alanyurt ilkokulunda tüm hocalarıma buradan sizin aracılınızla teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Beni okula, okumaya, hayata alıştırdıkları için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ