PLAY OFF AŞKINA

PLAY OFF AŞKINA

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 23. hafta mücadelesinde deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya geliyor. İnegölspor, formsuz rakibi karşısında galibiyet serisini sürdürerek Play-Off hattına girmek istiyor.

2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, 23. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 13.30´da Kocaeli Birlikspor deplasmanına çıkıyor.

Kocaeli Birlikspor, ligde evinde 9 maçtır kaybederken yine evinde 10 maçtır kazanamıyor ve genelde 8 maçtır kaybediyor. İnegölspor ise ligde son 3 deplasman maçında yenilgi yüzü görmezken toplamda 3 maçtır kazanıyor ve yine toplamda 8 maçtır da kaybetmiyor.

Geride kalan 22 haftada 42 puan toplayarak 6. sıraya yükselen ve Play-Off ile arasında 1 puan bulunan İnegölspor, 22 maçta yalnızca 5 puan toplayan ve 17. sırada bulunan Kocaeli Birlikspor karşısında galibiyete ulaşarak liderle arasındaki puan farkını düşürmek istiyor. Galibiyet serisi yakalayarak forma giren İnegölspor´un, ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Kocaeli Birlikspor karşısında rahat bir maç geçirerek 3 puan alması bekleniyor.

REKABET ANALİZİ

İki ekip arasındaki rekabet 2012-2013 sezonuna dayanıyor. İlk olarak 2012 yılında 2. Lig Beyaz Grup´ta karşılaşan ekiplerden İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı rakibini 5-1´le geçerken rövanşta da 3-2´lik skorla 3 puanın sahibi oldu. 2014-2015 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup´ta karşılaşan ekiplerin Kocaeli´deki mücadelesi 0-0 beraberlikle tamamlanırken rövanşta ise Kocaeli Birlikspor, deplasmanda rakibini 1-0´la geçmeyi başardı. 2015-2016 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup´ta karşılaşan ekiplerin İnegöl´deki mücadelesi 0-0 berabere biterken rövanşta ise Kocaeli Birlikspor, evinde ağırladığı rakibini 2-1´le geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Son olarak bu sezonun ilk devresinde karşılaşan ekipler, 90 dakika sonucunda sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar.

DÜDÜK TAŞKINFURAT´TA

Pazar günü saat 13.30´da Alparslan Türkeş Sahası´nda oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Yalçın Taşkınfurat yönetecek. Taşkınfurat´ın yardımcılıklarını Mücahit Değirmenci ve Şenol Bektaş üstlenecek.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR