Tarih: 02.12.2015 10:09

ROKA İLE YEPYENİ LEZZETLER KEŞFEDİN

Facebook Twitter Linked-in

 

Roka A´laCarteRestaurant ile ilgili biilgi veren Hotel Angelacoma Satış ve Pazarlama Müdürü Merve Özbek "Roka A´laCarteRestaurantımızda Geleneksel Türk ve Dünya Mutfaklarından en seçkin ve benzersiz lezzetleri, alanında uzman şeflerimiz aracılığıyla misafirlerimize sunuyoruz. Restaurantımızda et, ızgara çeşitlerinden tava yemeklerine , balıktan kebaplara birçok seçenek mevcut. Panoramik ova manzarası ve ayrıcalıklı atmosferimizde tadına doyulmayan gastronomik deneyimler yaşatıyor, damaklarda eşsiz lezzetler bırakıyoruz? dedi.

İnegöl´ün en zengin kahvaltı büfesine sahip olduklarını ileten Özbek " Hafta içi 07:00 - 11:00, Hafta sonu 07:00 - 13:00 saatleri arasında 50 çeşidi aşkın açık büfemiz ile benzersiz bir kahvaltı hizmeti sunuyoruz. Sınırsız çay ve kahve eşliğinde açık büfe kahvaltımız kişi başı 20 TL olup, 0-6 yaş çocuklar ücretsiz.? şeklinde konuştu.

Günün her saatinde, dileyen herkesin ailece gelip faydalanabileceği Roka A´laCarte, ustalıkla yaratılmış menüleri ile keyifli buluşmaların ilk adresi olmaya aday. Bu farklı atmosferi yaşamak ve birbirinden leziz yemekleri tatmak isteyenler 444 26 30 Nolu telefon numarasından rezervasyon yaptırabilir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —