Tarih: 26.09.2017 10:12

Saçları hiç makas görmedi

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl basınında ?saçlarına kıyamadılar? başlığıyla yer alan, saçına doğduğundan bu yana makas değmeyen 7 yaşındaki Baran, ailesiyle birlikte Zahide Yetiş´le programına katıldı.

Uzun sarı saçları ile Türkiye´nin gündemine oturan Baran´ın saçları, programa katılanları ve izleyenleri hayrete düşürdü.

SAÇ UZUNLUĞU 55 SANTİME ULAŞTI

3 çocuk sahibi Hediye ve Osman Barış çiftçinin 7 yıl önce bir erkek çocukları daha dünyaya geldi. Baran ismini verdikleri bebeğin altın sarısı saçlarını beğenen babası, oğlunun saçını kestirmeye kıyamadı. Baran, geçen yıl sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. 7 yaşına gelen Baran´ın boyu 1 metre 10 santimi bulurken, saç uzunluğu ise 55 santime ulaştı. Aile, eğitim öğretim dönemi yaklaşmasına rağmen evlatlarının saçını kestirmeye kıyamadı.

Yaptığımız haberin ses getirmesiyle Baran´ın ailesine ulusal kanalardan telefon yağdı. Hediye ve Osman Barış çifti, Zahide Yetiş´le programından gelen teklifi kabul ettiler. Pazartesi günü sabah yayınlanan programa katılan Baran´ı görenler hayrete düştü. Programda da saçlarının ne zaman kesilip kesilmeyeceği konuşulurken, Baba Osman Barış´ın Baran´ın isteğine göre hareket edeceklerini söyledi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —