Sokak Kavgası, Sokak Savaşına Döndü
Üçevler Mahallesinde çıkan sokak kavgasında iki kişi yaralandı. Farklı saatlerde 3 kavganın yaşandığı sokak üzerinde ise emniyet ekipleri sabaha kadar nöbet tuttu.
Edinilen bilgilere göre, Alanyurt Yağlı Tohumlar bölgesindeki kahvehane önünde akşam üzeri çıkan kavga, Başdemir ve Kolay ailelerinin ikamet ettiği Üçevler Mahallesi İlim Sokağı üzerinde devam etti. Kavganın yaşandığı bölgeye gelen emniyet ekipleri tarafları yatıştırıp, kavgaya karışan şahısları dağıttı.
Olayın yatışmasının ardından kısa bir süre sonra aileler yeniden birbirine girdi. İkinci kez aynı bölgedeki kavgayı ayırarak, kavgaya karışan şahısları gözaltına alan emniyet ekipleri, şahısları evlerine yolladı.
Gece 01.00 sıralarında ise, kavga eden Başdemir ve Kolay ailelerinin yakınlarının da kavgaya karışması üzerine üçüncü kez çıkan kavga tam bir sokak savaşına döndü. Taraflar ellerine geçirdikleri taş, sopa, keser gibi maddeleri karşı tarafa fırlatırken, kavga sırasında 18 yaşındaki Eyüp Kolay ile babası 43 yaşındaki Mehmet Kolay başlarından yaralandı.
Kanlar içinde kalan baba-oğul olay yerine gelen 112 ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Bütün ekipleri ile kavgaya müdahale eden emniyet, kavgayı ayırdıktan sonra, sabah saatlerine kadar sokakta nöbet tuttu.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




