Tarih: 11.02.2016 09:59

SULTANLAR YARI FİNAL YOLUNU YARILADI

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye Anvers Muavin Konsolos Mehmet Bıçak´ın Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri ile birlikte izlediği maça Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü maça Birgül, Joychinha, Ciara, Drickx, Selime, İpek (Buse/Libero)altısıyla başlayan yeşil-beyazlılar genç rakibine karşı ilk sette tecrübesini ortaya koyarak teknik molalara 8-6 ve 16-10 ile önde girerken file önünde etkili hücum sergileyerek rakibine daha fazla sayı imkanı tanımadı ve ilk seti 25-13 önde tamamladı.

İkinci sete yaklaşık 50 kadar gurbetçi Bursa taraftarının desteğini arkasına alarak başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor tutuk başladığı ikinci sette 4-1 geriye düşerek yeşil-beyazlıların tecrübeli antrenörü Dragan Nesiç´i mola almaya zorladı. Molanın ardından gurbetçi taraftarlarının da coşkusuyla tekrardan toparlanan sultanlar ikinci teknik molanın ardından maçın kontrolünü tamamen elinde tutarak bu seti de 25-20 kazanmayı bildi ve setlerde 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette hücum organizasyonlarını etkili oynayan yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik molanın ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün etkili hücumlarını iyi savunan Belçika temsilcisi Asterix Kieldrecht oyuna ortak olmayı başardı. Ciara´nın servisleri ve Selime´nin hem defansta hem de hücum da başarılı oyunuyla farkı tekrar açmayı başaran yeşil-beyazlılar bu seti de 25-22 aldı ve maçı da 3-0 alarak hem salonda bulunan gurbetçi taraftarlara büyük sevinç yaşattı hem de yarı final yolunda ki ilk engeli başarıyla geçti.

Büyükşehir´in Sultanları maçın ardından galibiyeti gurbetçi taraftarlarla kutlarken, gurbetçi taraftarlar sporcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —