TAEKWONDOCULAR ÜMİTLER TURNUVASINDA

2-6 Ağustos tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'na İnegöl Kafkasspor'dan 2 sporcu katıldı.

SPOR YORUM 11.08.2014 10:31:47 0
TAEKWONDOCULAR ÜMİTLER TURNUVASINDA

Türkiye Taekwondo Federasyonu`nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası bu sene elim bir şekilde kaybettiğimiz Milli Sporcumuz Seyithan Akbalık`ın anısına Seyithan Akbalık Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası adı altında 2-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir`deki Celal Atik Spor Salonu`nda yapıldı. Şampiyonaya 72 ilden 950 erkek, 550 bayan olmak üzere toplam 1500 sporcu katıldı. 54 kilogramda Kadir Mutlu ve 58 kilogramda Mehmet Büyüksakallı, Kafkassporu temsilen şampiyonaya katıldı. 58 kilogramda mücadele eden Mehmet Büyüksakallı 4. turda elenirken, 54 kilogramda Kadir mutlu ise ilk turda elendi.

 

İNEGÖL’DEN MİLLİ SPORCU ÇIKARMAYI AMAÇLIYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Taekwondo antrenörlerinden Mehmet Küçükdağ, “Haziran ayında Nevşehir’de düzenlenen Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nda takım olarak birinci olmuş ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştik. Disiplinli çalışmamızın karşılığını almak için düzenlenen şampiyonalara takım olarak katılarak tecrübe kazanmaya çalışıyoruz. İyi bir altyapıya sahibiz. Minikler, yıldızlar, gençler, ümitler ve büyükler olmak üzere hedefimiz ve amacımız İnegöl ilçemizden milli sporcular çıkarıp Avrupa’ya göndermektir. İzmir’de mücadele eden 2 sporcumu canı gönülden kutluyorum. Bugüne kadar bizden desteklerini esirgemeyen sporcu ailelerimize ve kulüp yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00