TEHLİKELİ OYUNUN BEDELİ AĞIR OLDU

Arkadaşları ile inşaatın 3. Katında oyun oynadığı sırada dengesini kaybeden 15 yaşındaki genç, havalandırma boşluğuna düştü.

ASAYİŞ 22.03.2011 14:01:04 0
TEHLİKELİ OYUNUN BEDELİ AĞIR OLDU

Edinilen bilgilere göre, önceki  akşam saat 20.30 sularında Mahmudiye Mahallesi Emirgan sokakta bulunan bir inşaatta meydana geldi. Bir arkadaşı ile birlikte oyun oynamak üzere inşaata giren 15 yaşındaki İbrahim Çelik, havanın karanlık olması nedeni ile koşarken havalandırma boşluğunu fark etmeyerek 3. kattan yaklaşık 7 metre yükseklikten beton zemine düştü. Düşmenin etkisi ile ağır şekilde yaralanan İbrahim Çelik,  olay yerine 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan gencin vücudunun farklı yerlerinde kırıklar olduğu öğrenilirken, şuurunun ise açık olduğunu bildirildi.

 İbrahim Çelik, acil servisteki müdahalesinin ardından müşahede altına alındı. Olayın ardından akıllarda kalan ise; o yaştaki çocukların geç saatte boş inşaatta oynamasına nasıl izin verildiği oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • BIST 100

    17339,86%0,88
  • DOLAR

    45,89% 0,46
  • EURO

    53,41% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6701,91% -0,22
  • Ç. ALTIN

    10796,08% 0,00