Tekirdağ’da sonbaharın renkleri yere düştü

Tekirdağ’da sonbaharın renkleri yere düştü

Tekirdağ’da sonbaharın renkleri yere düştü
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde sonbaharın gelişiyle birlikte ağaçlardan dökülen kuru yapraklar, yeşil alanlarda renkli görüntüler oluşturdu. Yeşil çimlerin üzerine yayılan kahverengi ve sarı tonlarındaki yapraklar, mevsimin değişimini gözler önüne serdi.
Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte doğada sonbahar kendini hissettirmeye başladı. Süleymanpaşa’da ağaçlardan dökülen yapraklar, yeşil alanların üzerinde doğal bir örtü oluşturdu. Yeşil çimlerle kahverenginin farklı tonlarını buluşturan yapraklar, ortaya mevsime özgü bir manzara çıkardı.
Yaz mevsiminin geride kalmasıyla doğanın renkleri de değişmeye başladı. Ağaçlardan ayrılarak toprağa düşen yapraklar, sonbaharın en belirgin görüntülerinden birini oluştururken, yerde biriken yapraklar mevsimin ilerleyişini de gözler önüne serdi.
Süleymanpaşa’da objektiflere yansıyan sonbahar manzarası, doğanın mevsim geçişiyle birlikte yaşadığı değişimi ortaya koydu. Yeşil alanların üzerine yayılan kuru yapraklar, sonbaharın kendine özgü atmosferini yansıttı.
Reklam
Reklam
• 01.11.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 06:01
  • GÜNEŞ 07:26
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 15:42
  • AKŞAM 18:09
  • YATSI 19:29
Reklam
  • BIST 100

    10759,56%-3,64
  • DOLAR

    49,93% 0,07
  • EURO

    55,72% -0,26
  • GRAM ALTIN

    6222,08% -3,56
  • Ç. ALTIN

    10042,08% -3,37
Reklam