TOPÇU, ESNAF BAŞKANLARIYLA VEDALAŞTI
İnegöl SGK Müdürlüğü görevini yapan ve geçtiğimiz günlerde Manisa SGK İl Müdür Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Topçu Veda ziyaretleri çerçevesinde önceki gün 11 esnaf oda başkanını ziyaret etti.
TOPÇU, ESNAF BAŞKANLARIYLA VEDALAŞTI
İnegöl SGK Müdürlüğü görevini yapan ve geçtiğimiz günlerde Manisa SGK İl Müdür Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Topçu Veda ziyaretleri çerçevesinde önceki gün 11 esnaf oda başkanını ziyaret etti.
İnegöl SGK Müdürlüğü görevini yapan ve geçtiğimiz günlerde Manisa SGK İl Müdür Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Topçu veda ziyaretlerini sürdürüyor. İlk veda ziyaretini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yapan Topçu, önceki gün Esnaf Sarayında 11 esnaf oda başkanını ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan İnegöl SGK Müdürü İbrahim Topçu, 2009 yılında İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü olarak göreve başladığını dile getirerek, “İnegöl de yaklaşık 2 yıl görev yaptım. Açıldığı günden itibaren İnegöl halkına ve oda başkanlarına en iyi hizmeti vermek için çalıştık. Bu çalışmalarda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Manisa İl SGK Müdür Yardımcılığıma atanmam nedeniyle İnegöl de bulunan görevimden ayrılacağım. İlk veda ziyaretimde Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettim. Veda ziyaretlerimin devamında İnegöl de bulunan 11 esnaf oda başkanını ziyaret ederek yaptığımız çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etmek istedim” diye konuştu.
Esnaf Odaları adına konuşan Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Salih Pakoğlu, Manisa İl SGK müdürü Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Topçu’ya yeni görevinde başarılar diledi.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




