YENİ KURSLAR BAŞLIYOR

YENİ KURSLAR BAŞLIYOR

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi´nin (Dostum) bünyesinde bulunan spor branşlarına yönelik Off-Road, Atv Safari, Balık Tutma, Motocross ve Bisiklet kursları için kayıtlar 2 Temmuz´da başlıyor.

 İnegöl´ün tabiat güzelliklerini ortaya çıkartmak ve doğa sporlarında ilçemizi öncü merkezlerden biri haline getirme hedefiyle çalışmalara başlayan Dostum´un tesislerinin temelleri geçtiğimiz Nisan ayında atılmıştı. Bir yandan projenin inşaat çalışmaları devam ederken diğer yandan da merkez bünyesinde yer alacak olan doğa sporları branşları için kurslar açılmaya devam ediyor.

 Bugüne kadar Kampçılık, Yamaç Paraşütü, Okçuluk, Foto-Safari, Trekking ve İlk Yardım gibi branşlarda kurslar açarak İnegöl halkını doğa sporları ve doğadaki yaşam koşullarına hazırlayan İnegöl Belediyesi önümüzdeki günlerde yeni branşlarda da kurslar açmaya hazırlanıyor.

 Yeni açılacak kurslarda Off-Road, Atv Safari, Balık Tutma, Motocross ve Bisiklet branşlarında eğitimler verecek olan İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada müracaatların İnegöl Kent Müzesine yapılacağı ve 2 Temmuz Cumartesi başlayacak olan kurs kayıtlarının 20 Temmuz Çarşamba günü sona ereceği bildirildi. Ayrıca yapılan açıklamada kurs tarihlerinin halkımız tarafından yapılacak olan müracaatlara göre daha sonra belirlenerek kursiyerlere bildirileceği ifade edilirken, detaylı bilgi için 715 19 78 Nolu telefon hattından bilgi alabilecekleri belirtildi.