Şerif Gürbaş


İNEGÖL´E AĞABEY LAZIM!


İnegöllüler bundan böyle Bursa´ya gittiklerinde Doğu Garajı´nda değil, Kestel´de kurulan aktarma merkezinde inecekler ve yine dönüşte aynı yere gelip İnegöl´e dönecekler. 

Bu karar 22 Nisan 2017 Cumartesi günü yürürlüğe girdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi´nin (UKOME) almış olduğu karar, inegöl halkının büyük tepkisine ve öfkesine yol açtı.

İlçe halkı kararı veren Büyükşehir Başkanı Altepe ve kararın alınmasına sessiz kalan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a sosyal medya üzerinden büyük tepki verdi.

Merak ediyorum; önümüzdeki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı iddia edilen Alinur Aktaş´ın bu kararı verenlere söyleyecek tek bir sözü yokmu?

Yine İnegöl´den Bursa Büyükşehir Belediye Meclisine yolladığımız ve her büykşehir meclis toplantısında selfileriyle beğeni toplamaya çalışan iktidar partisi meclis üyelerinin; söyleyecek bir sözü yok mu?

Peki siz Sayın Adem Demirel, Türkiye´nin en büyük ilçelerinden birinde Allah nasip etmiş iktidarın ilçe başkanı olmuşsunuz. İnegöllüler büyükşehirin kararı sonrası sosyal medyayı tepkileriyle sallarken, sizin söyleyecek tek bir sözünüz yok mu?

Ne yalan söyleyeyeyim; Ben İnegöl Belediye Başkanı Alinbur Aktaş´tan da, İlçe Başkanı Adem Demirel´den de, bursa meclisinde görev yapan meclis üyelerinden de ümidi kestim.

İnegöl siyaseti şu haliyle dibe vurmuştur. İnegöl´de siyaset kontak kapamıştır. Geçmiş olsun.

İnegöl´e gerçek bir ağabey lazım. Yeni dönemde İnegöllülerin hakkını her ortamda siyasi hayatı pahasına savunacak bir ilçe başkanı, Bursa´da ve Ankara´da nazı geçecek geçmediğin de yumruğunu masaya vuracak gözü kara bir belediye başkanı ve bursa meclisinde gündem belirleyecek meclis üyeleri. Ne dersiniz ümit var mı?