M.Kurşunoğlu

Tarih: 15.08.2017 17:33

İNEGÖLSPOR KAMPI SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bu haftaki yazıma başlamadan önce, geçtiğimiz hafta içinde yitirdiğimiz Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer ve İnegöl´ümüzün efsane kalecisi değerli büyüğümüz Necati Kaçar abi´mize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dilerim.                        

Geçen hafta yazmış olduğum yazıya beğenilerini sunmak için gerek telefon eden, gerekse büroma gelen dostlarıma teşekkür ederim.                       

Daha öncede belirtildiği gibi ben sadece  İnegöl´sporu değil, İnegöldeki tüm spor faaliyetlerini kısmende olsa sütunlarıma taşıyacağım.                       

Voleybol Efeler liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol takımını yine Türkiye Basketbol 2. liginde şampiyon olup Bölgesel final müsabakalarında mücadele etme hakkı kazanan Çarşıspor bayan Voleybol ve basketbol takımlarının maçlarını zaman zaman sizlere aktaracağım.                       

İnegöl´sporumuzun 2. lig kırmızı grupta oynayacağı Futbol sezonu 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü start alıyor. Bu nedenle Kızılcahamam´da kampta bulunan takımımızın Hocası Murat Yoldaş ile siz Haber Yorum okurları adına telefon görüşmesi yapıp İnegöl´spor´un kamptaki durumunu sordum.                       

 Murat Hoca; konuşmama Kulüp Başkanımız Münir Kaner ve değerli yöneticilerimize teşekkür ederek başlamak istiyorum. Çok özverili ve istekli çalışıyorlar, sözlerine İnegöl´sporun kulüp olabilmesi için gereken her türlü imkanlara sahip olduğunu, yapılan transferlerin kendi görüşleri doğrultusunda yapıldığını çok isabetli oyuncular aldıklarını eksik yerlerinin varlığını 1-2 tane daha transfer yapabileceklerini hatta kamp kadromuza Giresun´spordan İsmet Kavuştur´u, Elazığ´spordan Kenan Şahin´i ilave ederek sözleşme imzaladıklarını, belli sebeplerden dolayı takımımızın toplanması anlamında antremanlara geç başlandığını hazırlık maçlarınıda bu nedenle erken oynamak zorunda kaldıklarını ifade etti.                       

Hazırlık maçları ile ilgili görüşlerini şu şekilde yorumladı, İsmi üstünde hazırlık maçı, biz bunları çift kale maçı gibi görüyoruz. Kazansakta, kaybetsekte bir ölçü değil. Neden? bir önceki gün önce çabuk kuvvet ile birlikte çift antreman yapıyorsun sabah 7 de kalkıyor akşam en son antreman 18.30 veya 20.00 de bitiyor ertesi gün maç oynuyorsun, tabi bunlar bizim için ölçü değil ama niyetler açısından ne durumdayız ne kadar yol almış olduğumuzu görmek açısından önemli.                       

Kampın 12 Ağustos tarihinde sona ereceğini, sporcuların 14 Ağustos´a kadar izinli olduğunu Salı günü sabahı tesislerimizde tekrar toplanacaklarını belirtti. İnegöl´dede 2 adet hazırlık maçı oynamak istediklerini onun için çeşitli takımlarla görüştüklerini söyledi. Bende hocama verdikleri bilgilerden dolayı, sizlerin adına teşekkür ederek görüşmemizi sonladırdık. Sizler bu satırları okuduğunuz günün sabahında takımımız tesislerimizde top başı yapmış olacaktır.                       

Saygılarımla                        


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —