M.Kurşunoğlu


PLAYOFF HEDEFİNE BİR ADIM DAHA

İnegölspor - Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasında, galip gelmesi için bütün gücüyle mücadele edip rakibini 2-1 yenmeyi başardı. 


İnegölspor - Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasında, galip gelmesi için bütün gücüyle mücadele edip rakibini 2-1 yenmeyi başardı. 

Tebrikler İnegölspor

Playoff gurubunda 39 puanla 4. sıraya oturan ve uzun haftalardır buradaki yerini koruyan Hekimoğlu Trabzonspor, İnegöl'de hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Bu ligin üstünde bir kadroya sahip olan Hekimoğlu Trabzonspor, kadrosunda Samet Yalçın - Talha Balcı - Emre Aygün ve Ersel Aslıyürek gibi flaş sporcuları bulunan bir on birle sahaya çıktı. Son beş maçta, 3 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan İnegölspor, son beş maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberliği bulunan Hekimoğlu Trabzonspor maçına, Hacettepe maçındaki kadrosundan, çok değişik bir kadroyla çıktı.

 Müsabaka  Cumartesi günü oynanmasına rağmen seyirci maça büyük ilgi gösterdi. Gösterilen bu ilgiye de, futbolcular layık olduklarını ispatladılar. İnegölspor da bu maçın kazanabilmek için, herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yaptı. Rakip güçlüydü, buna rağmen Bordo-Beyazlı futbolcular son dakikaya kadar mücadele verdiler. İnegölspor'lu futbolcuları ve Teknik heyeti bu başarılarından dolayı kutlarım.

Maçın ilk yarısı için yazacaklarım sadece 40. dakikada Hekimoğlu Trabzonspor'un, Talha Balcı ile kazandığı bir gol ve İnegölspor'un 45 dakika boyunca, ikinci golü yememek adına ellerinden geleni yapmaları vardı. Devreyi de 1-0 yenik kapadı.

İkinci yarı için yazacak ve söylenecek çok şey vardı. İlk yarıdaki defansif futbol gitmiş, ikinci yarıda takımın tamamının, ofansif futbol oynayan bir İnegölspor gelmişti. 54. dakikada Cumhur Yılmaztürk'ün yerine, Hacı Mustafa Karabulut'u, 63 dakikada Niyazi Batuhan Salman'ı yerine, Ömer Faruk Çalışkan'ı oyuna alan Teknik direktör Murat Yoldaş, oyunun kaderini ve maçın skorunu değiştirecek, değişikliğe imza attı. İnegölspor'un beraberlik golü Ahmet Hakan Şahin'den geldi. Maçın 72. dakikasında 18 yayının dışında topla buluşan Ahmet Hakan Şahin, kaleye doğru öyle bir dalış yaptı ki bütün defansı tek tek geçerek, herkesi hayrete düşüren gole imzasını attı. Ahmet Hakan Şahin'in topu kaleye doğru sürerken, inanın sanki bütün seyirci onun arkasından itiyormuş gibi bir hisse kapıldım. Bu güzel gol için kendisine özel bir teşekkür gönderiyorum. Eşitliği sağladık ama, bunun birde devamı vardı. Beraberlik golün üzerinden henüz 3 dakika geçmişti ki, bu sefer sahneye Tayfun Pektürk çıktı. 75. dakikada rakip kalenin solundan yaptığı şahane bir vuruş, herkesin hatta Hekimoğlu Trabzonspor kalecisi Batuhan Ahmet Şen'in bakışları arasında, üzerinden geçerek ağlarla buluşunca İnegölspor'un 2-1 üstünlüğü ortaya çıktı.

 Maçın son 15 dakikasında İnegölspor'lu futbolcular bu galibiyeti koruyabilmek için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyarak, uzun zamandır beklediğimiz playoff gurubundaki 5. lig sıralamamızdaki 2 puanlık farkı da ortaya koymuş olduk.

 İnegölspor hafta içi Çarşamba günü Şanlıurfaspor deplasmanında olacak. Bu karşılaşmada İnegölspor'a başarılar diler,   

SAYGILAR SUNARIM.